top of page

Їсторія для технологів харчування: лекція з їжі в історії південної України

13 лютого в читальній залі Одеського вищого професійного училища морського туристичного сервісу відбулась ексклюзивна лекція історика, експерта Центру патріотичного виховання дітей та молоді Центр патріотичного виховання та організації дозвілля дітей та молоді.Одеса Володимира Полторака. Слухачами лекції були учні трьох груп ВПУ (Молодший спеціаліст технології харчування).

Говорили про Чорноморську кухню, про витоки регіональної південно-української гастрономічної спадщини, згадували твір Івана Котляревського "Енеїду", яку після лекції наші студенти обов'язково перечитають, обговорювали рекордну вилківську Юшку 2018 року, яку готували в місті Вілково співробітники училища, а також про історію виникнення страв та продуктів.

Захоплива історія смаків та детективна історія страв - усі ці теми можуть привабити туристів до закладів харчування, стати частиною бренду ресторацій.

В майбутньому заплановані практичні семінари з метою відтворення стаоровинних рецептів, які дозволять по іншому зрозуміти минуле батьківщини, уявити його не тільки абстрактно, але й через смаки 🍱🍘🍛🍜🥗🥣🍲🥘🍳 #овпумтс #овпу_мтс #одеса #історія_їжі

Избранные посты
Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Тегов пока нет.
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page