top of page

До уваги абітурієнтів 2016 року!

Приймальна комісія Державного навчального закладу «Одеське вище професійне училище морського туристичного сервісу» (далі – ОВПУ МТС) оголошує з 29.02.2016 по 02.03.2016 прийом документів на навчання за спеціальністю «Виробництво харчової продукції» для здобуття кваліфікації «Технік технолог з технології харчування» від осіб, які отримали диплом кваліфікованого робітника державного зразка за професіями «Кухар судновий» (4 розряд), «Кухар» (4 розряд). Перелік документів, що подаються до Приймальної комісії ОВПУ МТС: ● заява про вступ до ОВПУ МТС, із зазначенням обраної спеціальності, місця проживання, за необхідності – вказати на потребу поселення до учнівського гуртожитку тощо; ● довідка з місця проживання та про склад сім’ї; ● свідоцтво про народження (оригінал + 1 (одна) копія); ● атестат про повну загальну середню освіту (оригінал + 2 (дві) копії); ● диплом кваліфікованого робітника та додаток до нього (оригінал та копія); ● медична довідка Ф-086-У (оригінал); ● довідка про проведені упродовж життя щеплення та усі зареєстровані від дня народження факти захворювання на кір та дифтерію (оригінал + 2 (дві) копії; ● довідка (оригінал) із психоневрологічного диспансеру, що розташований за адресою: м. Одеса, вул. Канатна, 27 (для мешканців м. Одеса); ● довідка (оригінал) із наркологічного диспансеру, що розташований за адресою: м. Одеса, вул. Канатна, 27 (для мешканців м. Одеса); ● аналізи крові та сечі (загальні); ● медична книжка (із голограмою) із заповненими сторінками та з продовженим терміном медичного огляду; ● паспорт (оригінал + 6 (шість) копій С.1; С.2; С.11; наявність відмітки у паспорті про резус-фактор крові обов’язкова; ● ідентифікаційний код, виданий органами Державної податкової інспекції (оригінал + 6 (шість) копій (вказані прізвище, ім’я та по батькові мають бути ідентичними тим, що внесені до паспорта громадянина України); ● військовий квиток або приписне свідоцтво (оригінал + 2 (дві) копії С.2; С.3; С.22; ● 10 (десять) фото розміром 3х4; ● оригінали та копії документів, що підтверджують соціальний статус абітурієнта і правомірність отримання ним нормативно визначених пільг – на час зарахування на навчання; ● письмову згоду для обробки персональних даних.

ВСТУПНИМИ ВИПРОБУВАННЯМИ Є : Іспит зі спеціальності (тестування). Перелік тем, що склали контекст тестових завдань: з предмету «Кулінарія» – технологія приготування напівфабрикатів з риби, морепродуктів м’яса,птиці, субпродуктів; технологія приготування супів; технологія приготування соусів; технологія приготування страв з овочів і грибів; страв з яєць та сиру; технологія приготування страв з круп, бобових і макаронних виробів; технологія приготування страв з риби, морепродуктів; технологія приготування страв з м’яса, птиці,субпродуктів; холодних страв і закусок; технологія приготування солодких страв та напоїв; технологія приготування тіста та виробів з нього. з предмету «Фізіологія харчування. Санітарія і гігієна» – санітарія і гігієна виробництва; фізіологія харчування; мікробіологія. з предмету «Торгово-технологічне обладнання» – класифікація торгово-технологічного обладнання; механічне обладнання; теплове обладнання та холодильне обладнання). з предмету «Охорона праці» – законодавство по Охороні праці; основні завдання системи безпеки праці (виробничий травматизм); промислова санітарія; електро безпека; пожежна безпека; надання першої допомоги при нещасних випадків. Професійно спрямована співбесіда За умови тотожності сумарних балів і зайняття однієї позиції у рейтинговому списку пріоритетом у зарахуванні на навчання користуватимуться особи, що мають вищі бали: 1. отримані на вступному іспиті зі спеціальності; 2. отримані за результатами співбесіди; 3. середній бал Додатка до диплому про отримання первинної професійної освіти; Вступні випробування проводяться з 03-04.03.2016 Зарахування абітурієнтів до груп ВПУ – 10.03.2016 Термін навчання – 1 рік 8 місяців: Початок навчання – 14.03.2016 Березень-травень – теоретичне та виробниче навчання Червень – виробнича практика Липень-серпень - канікули Вересень-грудень – теоретичне навчання Грудень-січень 2017 – іспити Січень – 2 тижні канікули Січень-квітень – теоретичне навчання Квітень-травень – іспити Травень-червень – технологічна практика Липень-серпень - канікули Вересень-жовтень – теоретичне навчання Кінець жовтня – сесія Листопад – випуск

Додаткові вимоги: обов’язкове носіння форми встановленого зразка.

Навчання здійснюється за рахунок видатків у державного (місцевого) бюджетів. Умови проживання в гуртожитку: надається особам пільгового контингенту та випускникам училища, які не мали порушення правил проживання гуртожитку протягом навчання на 1 та 2 курсах. Особи, які без поважних причин у зазначений за розкладом час не з’явилися на будь-який із етапів вступних випробувань або отримали незадовільні результати, до участі у наступних етапах випробувань не допускаються. Контактні телефони: 728-32-64 (секретар приймальної комісії – Михайленко Анна Володимирівна)

Избранные посты
Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Тегов пока нет.
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page