top of page

23 травня відзначаємо День Героїв України!

23 травня відзначаємо День Героїв України – це нагода висловити свою щиру вдячність та пошану тим, хто поклав своє життя за нашу з вами свободу, тих, хто боровся і захищав Україну!

Завдяки подвигу наших співвітчизників – лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської доби, Cічових стрільців, вояків Армії УНР, холодноярців та воїнів УПА – Україна здобула омріяну Незалежність. А сьогодні завдяки сучасним героям — Героям Небесної Сотні, учасникам АТО, учасникам бойових дій — Україна і гідно надалі відстоює свою державність в часі війни з російським агресором.

Це свято покликане відродити в українців героїчний дух минулих поколінь, які дали нашій історії яскраві приклади героїзму. Адже столітні випробування нашого народу ще раз засвідчили, що Україна лише тоді буде могутньою державою, коли національна ідея з кожним поколінням передаватиметься від діда до батька, від батька до сина.

У цей день бажаємо кожному українцю миру та злагоди в рідній оселі. Гартуймо тіло та дух, шануймо та пам’ятаймо всіх, хто боронить нашу державу як на землі, так і в лавах Небесної гвардії. Покоління українських Героїв боролись за незалежну Україну, ми продовжуємо боротись за вільну й самостійну державу!

Слава Україні!

Избранные посты
Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Тегов пока нет.
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page