top of page

А що ж взяти з собою в гуртожиток?


Список, звичайно ж, немаленький,☝ але це дійсно необхідні речі для повноцінного і комфортного проживання в гуртожитку🔴 ✔Для початку необхідно взяти посуд. Це повинні бути кружка, тарілка, виделка, ложка, ножі, маленька каструлька, і за необхідності сковорода. Харчуватися потрібно нормально, а тому весь цей посуд просто необхідний в повсякденному житті.

✔Предмети особистої гігієни теж не варто забувати. Крім зубної щітки, мила і шампуню, запасіться ще пральним порошком, гумовими тапочками для душу, засобом для миття посуду і прибирання кімнати. Не забудьте аптечку.

✔Не завжди розпізнаєш головний біль або ж застуду, тому основні медикаменти повинні зберігатися у вас в аптечці. Наприклад, такі як: аспірин, цитрамон , активоване вугілля, знеболюючі (нурофен, спазмалгон, но-шпа), перекись водню,йод,зеленка пластир і бинт.

✔З одягу у кожного буде свій список. Але все ж взяти з собою потрібно обов'язково халат або старі футболки та шорти. Обов'язково зручні тапочки, краще всього теплі. Постільну білизну краще взяти кілька комплектів!

✔Рушники для обличчя і для тіла, подушку, ковдру (навіть якщо гуртожиток пропонує вам подушку або ковдру, краще привезти своє).

✔ Їжу потрібно брати не швидкопсувну. ☝ Так само в список потрібних речей варто внести : ✔голку з нитками.

З речей 🤔 Візьміть тільки необхідні речі! Найкраще привозити їх поступово, а в кімнаті не буде безладу і вам буде зручніше.

!!!!Попереджаємо!!! Будь - які електроприлади в кімнаті є 🚫ЗАБОРОНЕНИМИ! 🚫

Телефон для довідок: ☎ (048) 766-06-47 Телефон приймальної комісії: ☎️ (048) 725-20-62

Избранные посты
Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Тегов пока нет.
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page