top of page

У житті ОВПУ МТС – важлива подія

Сьогодні, 13 вересня 2017 року, адміністрацією ОВПУ МТС та керівництвом одного із найвідоміших в Одесі та на Півдні України ресторану «Свіча» підписано договір про виробниче навчання та виробничу практику із упровадженням елементів дуальної системи професійного навчання за інтегрованою професією «Кухар судновий. Офіціант судновий» для 30 учнів навчальної експериментальної групи № 16.

Відсьогодні в ОВПУ МТС започатковано принципово новий підхід до навчально-виробничого процесу професійної підготовки, за яким – майбутнє вітчизняної професійної освіти! Максимально допустиме збільшення кількості годин, виділених для отримання практичних знань, умінь та навиків саме в умовах сучасного виробництва, вже у найкоротші терміни дасть змогу молоді серйозно презентувати себе як професіоналів на вимогливому ринку праці.

Попереду серйозна спільна робота ОВПУ МТС і ресторану «Свіча» – наразі вже офіційних і максимально прозорих партнерів у сфері професійної освіти, попереду місяці спільних пошуків покращення якості навчально-виробничого процесу, прийняття спільних рішень, попереду вивчення, узагальнення досвіду з упровадження елементів дуальної системи навчання.

Однак значення сьогоднішньої дати у новітній історії ОВПУ МТС важко переоцінити: училище і роботодавець зробили перший спільний крок назустріч професійним інтересам молодої людини-першокурсника. Розраховуємо на його старанність, амбіційність та наполегливість в опануванні професійною майстерністю.

Колишньому вихованцю ВПУ № 26 (колись ТУ №1, а наразі – ОВПУ МТС), керівникові ресторану «Свіча» Заричанському Андрію Андрійовичу висловлюємо щирі слова подяки за однозначне розуміння необхідності реформування навчально-виробничого процесу професійної підготовки, за незаперечну готовність до упровадження важливих інновацій, за просто людське бажання професіонала йти разом з ОВПУ МТС назустріч молоді.

Избранные посты
Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Тегов пока нет.
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page